Find et billigt flyttefirma til din flytning

For de fleste mennesker kan det være en uoverkommelig følelse at skulle flytte alle deres borde og stole og andre ejendele selv. En flytning er tit noget der udløser en masse minder da man skal sige pænt farvel til sine kendte omgivelser der evt. har danne ramme om ens liv i længer tid.

Det er tit også farvel og tak til naboer i nabolaget så der er nok at tænke på når familien skal flytte. Blandt andet derfor er det praktisk at overlade ens flytning til et godkendt professionelt flyttefirma til til at føre jeres flytning.

Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger når bestiller et flyttefirma. Du kan vælge selv at pakke alle jeres ting ned så flyttefirmaet kun skal komme og slæbe det ind i flyttebilen og køre det frem til dit nye hus og bære det ind.

Der er flere løsninger når du skal flytte

Du kan også vælge en flytning hvor flyttefirmaet står for nedpakningen af alt dit inventar. Hvis du tager denne model dækker flyttemandens forsikring i tilfælde af der er noget af det der er pakket sammen der skulle gå i stykker under kørslen. Du kan endvidere bede flytteforretningen om at sætte jeres møbler på plads efter din anvisning i den nye lejlighed.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvilken løsning det skal være førhen slipper du for en masse planlægning så du kan fokusere på at taget afsked til dit gamle hjem samt sørge for at aflæse elmåleren.

Der er mange ting man skal huske på når man flytter

Det er også særdeles vigtigt at du husker at afmelde dit internetopkobling og den alm. telefon. Hvis du har haft en ekstra nøgle gemt hos naboen skal i huske at få hentede den. Det er også virkeligt vigtigt at du ikke glemmer at tømme jeres loftrum hvis du har et sådanne et.

Ellers risikere du at få en kedelig ekstraregning for tømning af dette. Det er det samme når det kommer til rengøring. Hvis ikke du gør dit gamle hus rent når flyttefirmaet i København har flyttede det hele risikere du også her at få en irriterende ekstra udgift.

Orker du ikke selv at gøre rent kan du snakke med flytteforretningen og forhøre om det er noget de også kan klare for dig. Flere flyttemænd tilbyder ekstra ydelser som eksempelvis rengøring.

Hvis er der ikke plads til alle jeres møbler i jeres nye lejlighed du flytter til kan du opbevare jeres møbler hos et flyttefirma. Tit kan du få en rigtig god pris på opmagasinering af jeres stole og borde sammen med din flytning. Nu tænker  måske at det bliver alt for dyrt det her.

Få flere gratis flyttefirma tilbud på din flytning

Men det behøver det slet ikke t blive. Det kan nemlig gøres meget billiger end du tror. For ligesom i alle andre erhverv så er der konkurrence i mellem flyttefirmaerne. Denne konkurrence er til din fordel da det sikre jer den bedste pris på jeres flytning.

Flere steder på internettet kan du gratis skrive jeres flytning ind i et online skema. Når dette er gjort bliver jeres flytning sendt videre i udbud blandt adskillige forskellige erfarne flytteforretninger der så kommer tilbage med helt gratis og helt uforpligtende tilbud på din flytning.

Du får alle pristilbuddene sendt til din mail adresse eller også bliver du ringet direkte op af flyttefirmaet. Når du har fået de pristilbud du ønsker kan du hurtigt finde ud af hvilket flyttemands tilbud du ønsker at benytte dig af. Ofte kan du spare helt op til 70% på jeres flytning.

Den pris du får på jeres flytning er totalt uden skjulte tillæg. Det som mange flytteforretninger gør for at kunne trykke prisen ned er at de køre med 2 flyttelæs på en og samme tid der skal den samme vej. Det er en stor fordel for både kunderne og flyttefirmaet.

Comments are closed.